BULGARIAN PROPERTIES

Централен офис: гр. София, кв. Лозенец, ул. Якубица 19
София

www.bulgarianproperties.bg

02/ 425 69 69
0882 817 608  skype: bulgarianproperties.bg
<< oбратно Видяна 88 пъти
Предишна оферта (-2,244 EUR)
Двустаен, 84m2 (продажба)
Следваща оферта (+6,743 EUR)
Двустаен, 104m2 (продажба)
Двустаен, 108m2 (продажба)
Оферта
Отпечатай
Люлин Център, София
63,257 EUR
(586 EUR/m2)
 • Двустаен, 108m2
 • Необзаведен
 • Етаж 3
 • ТЕЦ
  Особености
  Луксозен имот
  Гараж
  Допълнителна информация
  За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в homes.bg.

  Референтен номер: Sof 58519

  Тел: 0882 817 564, 02/950 22 22
  Отговорен брокер: Георги Спасов

  Начало на строителство Декември 2016г.

  Срок на завършване Април 2018г.


  Имаме удоволствието да ви представим нов двустаен апартамент, находящ се на трети етаж в сграда с отлични параметри и висококачествени довършителни работи.
  Сградата е шест етажна, като има мазета, подземни и паркоместа и гаражи.
  Апартаментът се характеризира с изложение юг/запад.

  Конструкция
  Монолитна скелетно-безгредова конструкция проектирана по последните стандарти за земетръсна устойчивост и най-добрите практики в областта, изпълнена с безкомпромисна точност с помощта на най-модерните лазерни и оптични измервателни средства и високотехнологични кофражни системи.

  Покрив
  Плосък и скатен покрив по архитектурен детайл, включващ пароизолация, топлоизолация, армирана замазка от водоплътен бетон и двупластова немска хидроизолационна система със защитена минерална посипка на горния слой.

  Фасади и топлоизолации
  Фасадата на сградата ще бъде изпълнена с цялостна "интегрирана топлоизолационна система" WEBER, включваща топлоизолационни плочи EPS, армираща стъкло-текстилна мрежа, шпакловъчна смес, грунд и завършваща структурна силиконова минерална мазилка от висок клас. Всички ъгли по фасадата са защитени с ръбоохранители, като над отворите за дограмата и при еркерите, защитния профил е с водооткап.

  Прозорци и балконски врати
  PVC профил по система “ REHAU ECOSOL “ (Германия)

  Местоположение
  Свикнали сме да свързваме Люлин с нарицателното „спалнята на София“ , но истината е, че в момента не е покрития с бетон прашен и сив западнал квартал на София ,а се радва на своя ренесанс в класическа градска среда, съчетана с удобството на модерните комуникации и пътни връзки изграждащи се в момента, както и безкрайните възможности за пазар, забавление или спорт, и всичко това на минути от което и да е място в чертите на София.
  В непосредствена близост се намират няколко модерни комплекси за спорт и забавление.
  Районът и обитаваните комплекси в него се характеризират като спокойни и тихи зони с отлична репутация и инфраструктура.
  Смятаният за най-големия парк в София – Западен парк – се намира в непосредствена близост до квартала, място идеално за разходка, колоездене, пикник и уединение.

  Оглед на имота
  Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

  Резервация на имота
  Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

  Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
  За контакт
  Клиентски център
  Телефон 0886 033 033
  Централен офис, София гр. София 1164, ул. Якубица 19, ет. 5
  Агенция
  BULGARIAN PROPERTIES
  Централен офис: гр. София, кв. Лозенец, ул. Якубица 19
  София
  Телефон 02/ 425 69 69
  0882 817 608  Вижте всички обяви от BULGARIAN PROPERTIES в homes.bg на: bulgarianproperties.homes.bg
  Изпрати запитване
  *Вашето име:
  *Email:
  *Телефон:
  *Запитване:
  *Код:

  (Моля препишете текста от картинката)
  Тази оферта е подадена от централната система на BULGARIAN PROPERTIES. HOMES.BG има договореност и техническа интеграция с BULGARIAN PROPERTIES. Всички оферти на агенцията се актуализират автоматично веднъж дневно.

  Страница на офертата:


  Отпечатай

  Powered by